Evenementen Beveiliging

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de evenementenbranche. Beveiliging is daar een steeds grotere rol in gaan spelen. Hepima denkt graag met u mee voor wat betreft vergunningsaanvragen, verkeersplannen en de volledige beveiliging van uw evenement.

We hebben gediplomeerde beveiligers die al jaren ervaring hebben in de evenementenbranche en voldoen aan alle vergunningseisen. We leveren zowel toezichthouders, beveiligers als coördinatoren.

Opschaalbaar naar eigen wens

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij in een hecht team beveiligers / toezichthouders dat bestaat uit 9 personen. Voor evenementen waarbij deze capaciteit niet toereikend is, kunnen wij opschalen via onze vaste partners. Wij denken graag met u mee.

Om een kwalitatief goede dienstverlening te waarborgen is het noodzakelijk om een beveiligingsklus minimaal 2 weken vooraf te boeken (regio Amsterdam – Amstelland > 4 weken).

Interesse in een oplossing van Hepima? U bent van harte welkom om een afspraak te maken en eens een kijkje te komen nemen op onze eigen evenementen of op die van een tevreden klant!

Beveiliging