Entree & ticketverkoop

Is de entree ook de bottleneck van uw evenement? Wij lossen dat op! Sinds 2014 hebben wij een eigen – in ons beheer ontwikkeld – ticketscanprogramma en bijbehorende scanners. Deze scanconsole is compatible met de databases van alle grote ticketverkoopsites van Nederland.

  • Werkt met alle grote ticketplatforms.

  • Gemiddeld 30% snellere doorgang bij de entree.

  • Minder personeel nodig.

  • Wij leveren de apparatuur én het personeel.

  • Goedkoper dan zelf regelen.

Scanpersoneel entree

Omdat de database lokaal staat (terwijl deze wel gesynchroniseerd wordt met de aanbieder!) én we gebruik maken van razendsnelle scanners, scannen wij sneller dan wie dan ook! Onze ervaren scancrew draait al onze eigen evenementen, vele coproducties en wordt vaak ingehuurd voor andere evenementen.

Wij zorgen dat de bezoekers sneller naar binnen kunnen, met een kleinere crew dan gebruikelijk. Op deze manier zijn er voor de bezoeker minder lange rijen, waardoor de bezoekerswaardering omhoog gaat!

Online ticketverkoop

Ook kunnen wij zorgen voor concurrerende tarieven voor online ticketverkoop. Inclusief telefonische helpdesk, ondersteuning via e-mail en contact via Whatsapp.

Behalve alles omtrent tickets, kunnen wij ook uw online ticketshop volledig inrichten en ontwerpen. Verder zijn wij vanaf 2013 gespecialiseerd in marketing via alle grote social media kanalen. Deze unieke combinatie van specialismen is niet snel te vinden. Wij doen dit al sinds 2013.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een online demo of maak een afspraak kom een keer te komen kijken op een van onze evenementen!